Përbërësit
- 2-3 kofsha pule deti
- 3-4 lugë vaj ulliri
- 2 lugë gjalpë
- 2-3 qepë të freskëta ose 1 e thatë
- 1-2 degë rozmarinë
- 1- 2 degë trumzë
- 1 limon lëngun dhe zhapën e tij të shkuar në rende
- 1 l.s mustardë
- 1 l.k piper i kuq djegës pluhur (paprika)
- 1/2 l.k xhenxherfil
- Kripë, piper
Përgatitja
- Në tenxheren e presionit hedhin pak vaj skuqim mishin që kemi kaluar me erëzat.
- Shtojmë qepët lëngun e limonit dhe zhapën mustardën dhe 1 gotë ujë.
- Ziejmë në tenxhere presioni 40-45 minuta.
- Heqim mishin dhe kalojmë lëngun që mbeti në një kullës hedhim 2 lugë niseshte dhe e trazojmë të lidhet.
- E shoqërojmë me pilaf orizi.
Δημοσίευση σχολίου
Δημοσίευση σχολίου