Përbërësit
Përgatitja
- 5 vezë
- 5 domate të mëdha të pjekura mirë
- 1/2 spec jeshile e prerë hollë
- 1 thelb hudhër e prerë hollë
- 50 gr djathë i bardhë
- 40 gr djathë kaçkavall (sipas dëshirës)
- 1/3 e filxhanit vaj ulliri
- Krip, piper
Përgatitja
- Lajmë domatet ju heqim zhapën dhe i presim në copa të vogla.
- Në një tigan të thellë hedhim domatet e prera, specin, hudhrën, vajin, kripën, piperin dhe rigonin, (pakë kripë se shtojmë dhe djathin).
- Trazojmë shpesh mos të ngjisë, ziejmë për 10 minuta deri sa të mbetet me pak lëng.
- Shkoqim djathin me dorë dhe e hedhim në tigan bashkë me djathin kaçkavall dhe trazojmë.
- Godasim vezët dhe i hedhim në tigan, trazojmë sa të piqen vezët dhe shërbejmë.
Δημοσίευση σχολίου
Δημοσίευση σχολίου